Businessclub en sponsoren starten seizoen sportief

10 October 2017

Ook voor de sponsoren en businessclubleden staat een nieuw seizoen voor de deur. Net zoals het team van Silvano Poropat kent de businessclub vele nieuwe gezichten. Met inmiddels meer dan 100+ leden is de commerciële achterban van de club sterk gegroeid. En waar dan op het basketbalveld leer je elkaar beter kennen? Daarom betraden coaches, selectie en de businessclub afgelopen donderdag samen het mooiste veld van allemaal.

Vooruit kijken
De avond werd geopend met een welkomstwoord van Bob van Oosterhout. Nadat er stil was gestaan bij de zakelijke successen van afgelopen jaar, werd er gekeken naar de rooskleurige toekomst die in het verschiet ligt. Na het openingswoord werd een professionele sportmaaltijd genuttigd. Goed voorbereid en gestoken in een nieuw New Heroes shirt betraden de deelnemers vervolgens de officiële wedstrijdvloer.

Trainen met de selectie
Silvano Poropat en Jeroen van Vugt hadden een pittige training voorbereid. De deelnemers stonden er niet alleen voor. Vergezeld door de voltallige selectie doorliepen ze met verve de trainingsvormen. Dribbelen met Keshun Sherrill, schieten met Mike Miklusak, passen met Stefan Wessels of verdedigen met Nick Oudendag; alle facetten van het basketball kwamen aan bod. Tijdens het eindtoernooi wist het team van Jos Frederiks aan het langste eind te trekken.

Na een frisse douche werd de avond in de businessclub afgesloten. Samen werd vooruitgeblikt op een seizoen vol basketball & business en de ‘season opener’ tegen Den Helder Suns op 15 oktober. Met een volle businessclub staan we dan achter het team. Op naar de 17e landstitel! 

Deel deze pagina

tags

business club, start seizoen

next match
23 September 2018 @ 16:00
vs

Stay in touch with us!