New Heroes Business Club

In de dynamische wereld van de basketballsport biedt New Heroes een uniek platform voor topsport, maatschappelijk initiatief en natuurlijk – zakendoen. New Heroes staat u graag te woord om te kijken of ons productportfolio aansluit op uw zakelijke wensen en doelstellingen.

Of u nou op zoek bent naar een uitbreiding van uw netwerk, een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten, een podium voor marketingacties óf een mooie aanvulling op uw vergader- en trainingsruimtes, New Heroes heeft het in huis.

New Heroes werkt graag aan duurzame relaties. Daarom staat de vraag ‘Wat wilt ú?’ bij ons tijdens kennismakingsgesprekken centraal. Vanuit die basis kijken we naar de mogelijkheden. New Heroes biedt namelijk graag maatwerk, geheel aansluitend op de wensen van onze relaties.

Voor het komend seizoen staat de Businessc Club in het teken van "verbinden" wat betekent dat wij samen met onze leden er alles aan zullen doen om u met elkaar in verbinding te brengen. Want alleen een factuur sturen past niet bij onze doelstellingen, New Heroes wil meer voor u doen en daar mag u ons dan ook altijd op aanspreken!

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met de club voor een afspraak. U kunt een e-mail sturen naar Jenny van Herpen via jvanherpen@newheroesbasketball.com.

Hoofdsponsor

Logo New Heroes Online Training

Partners FEB/Dutch Basketball League

 

Deel deze pagina

Stay in touch with us!