Van Wijnen Basketballdagen

Maatschappelijk Wijkpartner Van Wijnen en New Heroes Basketball trokken deze zomer de wijken in van Den Bosch. Pleintjes werden omgetoverd tot kleine basketball stadions, alwaar de kinderen alles leerden over dribbelen, passen en schieten. Gestoken in een Van Wijnen Basketballdagen shirt, werkten de enthousiaste kinderen zich in het zweet om net zo goed én groot te worden als hun idolen.

Begeleid en aangemoedigd door de basketballers van New Heroes, hadden de kinderen de dag van hun leven en konden ze trainen als een prof.

Investeren in de jeugd
Als club vinden wij het belangrijk iets terug te doen voor de jeugd. Zo vindt ook Nick Oudendag: "Ik vind het hartstikke leuk dat ik een bijdrage kan leveren aan het laten sporten van de kinderen. Het is belangrijk dat we investeren in de jeugd."

Ook captain Stefan Wessels kijkt met een goed gevoel terug op de zomer: "Deze dagen waren een reclame voor de sport en het is mooi om dat samen met onze maatschappelijk wijkpartner Van Wijnen te verzorgen. Ik hoop dat we zo veel mogelijk kinderen aan het basketballen krijgen." 

Van Wijnen Basketballdagen keren terug
Mocht je het dit jaar gemist hebben, niet getreurd. De basketballdagen keren volgend jaar zomer zeker terug! En tot die tijd ben je van harte welkom om onze basketball sterren te zien spelen in de Maaspoort.

Stay in touch with us!