EuroChallenge Tweede Ronde!

Het Europese avontuur voor SPM Shoeters Den Bosch duurt voort. Het team is door naar de tweede ronde. Uiteraard missen jullie ook geen minuut van de tweede ronde thuiswedstrijden in de Maaspoort Sports & Events. Maar hebben jullie ook nagedacht over één van de Europese uitwedstrijden in Duitsland, Estland of Rusland? Een ideaal moment om er even tussenuit te gaan en tevens de Bossche basketbalclub te steunen!

Om inzichtelijk krijgen wie graag mee zou willen naar de Europese uitwedstrijden of zelfs al de reis geboekt hebben, vragen wij jullie om via deze link aan te melden als meereizende supporter. Zo krijgen wij inzicht in het aantal benodigde tickets en kunnen wij aan alle wensen voldoen. De tickets worden ter plaatse aan de kassa contant afgerekend.

Op dit moment is nog niet duidelijk wat de exacte kosten zullen zijn van een ticket. Dit is per club verschillend en afhankelijk van de leeftijd. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij dit naar jullie communiceren.

Ga met ons mee en steun Arvin, Reggie, Vincent, Stefan, Chris, Mike, Ralf, Brandyn, Kees, Frerik, Pim, Marcel, Sander en natuurlijk Coach Jones in Europa!

Aanmelden voor een ticket voor een Europese uitwedstrijd kan hier.

Stay in touch with us!