Aanmelden voor Winter Camp is nog mogelijk!

29 December 2017

Uitdagend Wintercamp New Heroes Academy op 3 en 4 januari
Het Wintercamp van de New Heroes Basketball Academy, op 3 en 4 januari in de zalen van de Maaspoort in Den Bosch, belooft een attractie te worden voor degenen die daar aan mee gaan doen. Niet alleen dankzij de medewerking van een zestal trainers die hun sporen in het opleiden van jong basketbaltalent allang verdiend hebben. Maar ook dankzij een omlijstend trainingsprogramma dat op zijn minst als uitermate uitdagend beschouwd mag worden.

Testen als een prof
Zo komen bewegingswetenschappers van InnoSportLab Den Bosch om van alle deelnemers hun specifieke fysieke talenten in kaart te brengen. Dat gebeurt aan de hand van individuele tests. De uitkomsten daarvan krijgen ze, uitgeschreven op een persoonlijk attest, aan het einde van het camp ook mee. En verder komt atletiektrainer en ex-nationaal kampioen Joep Jansen de loopvaardigheid van de deelnemers testen en waar mogelijk bijsturen. Het mag duidelijk zijn: niet alleen het pure basketbal komt op deze trainingsdagen aan bod.

Basketballdrills
Dat neemt niet weg dat op beide dagen natuurlijk veel tijd is ingeruimd voor het werken aan de specifieke basketballdrills. Dat gebeurt onder leiding van trainers van naam, zoals Vincent Krieger, Lamont Randolph, Ralf Schilder, Faisal Pasaribu en Mario Bennes, bekend van het Summercamp dat hij jaarlijks opslaat in Landsmeer.

En ook wordt op die dagen het belang van goede voeding niet vergeten. Een uitgekiende sportlunch en volop te nuttigen frisdrank zorgen ervoor dat het de deelnemers niet aan energie gaat ontbreken!

Inschrijven kan nog!
Wil je meedoen? Let op! De belangstelling is groot. Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus enige haast is geboden! 

Zie de websites van de New Heroes Basketball Academy Den Bosch (www.badb.nl) en van topclub New Heroes zelf voor meer info en klik hier voor het inschrijfformulier.  

Tot 3 en 4 januari in de Maaspoort in Den Bosch!

Deel deze pagina

tags

Wintercamp, Academy, Jeugd

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!