Adagium verbindt zich tot medio 2020 aan New Heroes

13 November 2018

Adagium, specialist in bedrijfsovernames, heeft zich tot medio 2020 verbonden aan New Heroes Basketball. Het in Veghel gevestigde bedrijf was afgelopen jaren als businessclublid en broeksponsor aangesloten bij de club.

Vertrouwen
Bob van Oosterhout is te spreken over het voortdurende vertrouwen van de sponsor: “Het is altijd mooi wanneer een goedlopend bedrijf uit de regio zich langdurig aan de club bindt. Dit zijn belangrijke bouwstenen in de wederopbouw van de club. Daarnaast is het natuurlijk goed om te zien dat Albert als oud-voorzitter nog steeds een graag geziene gast in de Maaspoort is.”

Ieder bedrijf een goed vervolg
Over het verlengen van de samenwerking vertelt Albert Dominicus: “Ieder bedrijf een goed vervolg is het motto van Adagium, dat geldt ook zeker voor onze betrokkenheid bij basketball in Den Bosch. Het eerste jaar waren we broeksponsor, vorig jaar businessclublid lid en nu hebben we op partnerniveau langdurig getekend. Ik kijk er naar uit om samen met relaties en personeel de komende tijd te blijven genieten van het basketball en de voortreffelijke sfeer tijdens de wedstrijden.”

Deel deze pagina

Stay in touch with us!