Terugblik met Arvin Slagter

26 July 2016

Hoe kijk je terug op de jaren in Den Bosch?
ik kijk met een positief gevoel terug op de afgelopen twee jaar in Den Bosch. We zijn succesvol geweest in Europa en in Nederland! We hebben beiden jaren hard moeten werken om mooie resultaten neer te zetten. Het waren twee zeer verschillende jaren, maar beiden om hele verschillende redenen heel leerzaam en interessant.

Wat waren de hoogtepunten?
De hoogtepunten van de afgelopen twee jaar zijn voor mij het behalen van het kampioenschap in 2015, de tweede ronde halen in Europa en het winnen van de NBB beker afgelopen seizoen.

Wat ga je missen in Den Bosch?
Wat ik zal missen zijn m'n teamgenoten met wie ik twee seizoenen intensief heb samengewerkt. De vrijwilligers, de staf en mensen op kantoor die ervoor gezorgd hebben dat wij als team ons zo goed mogelijk konden bezighouden met basketballen en basketbal in Den Bosch zo succesvol mogelijk te maken.

Natuurlijk ook de fans die mij lieten kennismaken met de Bossche gezelligheid.

Met wie speelde je graag samen en waarom?
Ik heb denk ik de meeste chemistry met Kees en Stefan. Daar heb ik in de de afgelopen twee jaar ook het meeste speelminuten mee op het veld gestaan denk ik. Maar eigenlijk heb ik met al m'n teamgenoten altijd lekker samengespeeld.

Nog een boodschap voor de fans?
Heel erg bedankt voor de support de afgelopen 2 seizoenen. #HeyaDenBosch

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!