All*Star Gala naar Den Bosch!

20 January 2015

All*Star Gala
Maaspoort Sports & Events wordt zondag 22 februari het decor van een voor Den Bosch en omgeving unieke gebeurtenis. De crème de la crème van het Nederlandse basketbal speelt op die zondagmiddag op het All*Star Gala. De laatste keer dat dit evenement werd georganiseerd door de 15-voudig kampioen van Nederland was in 1993.

Voor de fans!
Speciaal voor het trouwe publiek in Den Bosch heeft SPM Shoeters haar nek uitgestoken. Want niet alleen zijn de beste spelers van Nederland te zien. De hoofdwedstrijd gaat tussen Oranje en de andere beste spelers uit de Eredivisie. Waar kan dit beter gespeeld worden dan in de thuishaven van SPM Shoeters Den Bosch?

Voor het Nederlands team is het de eerste test op weg naar het Europees Kampioenschap later dit jaar. De eerste kans dus ook voor de fans om kennis te maken met de successelectie van Toon van Helfteren en assistent Sam Jones.

Programma
Het All*Star Gala begint om 11 uur met een wedstrijd tussen de grootste talenten van Nederland, gevolgd door een kids clinic en de Three Points Contest. Dan volgt de All*Star wedstrijd met als kers op de taart een spectaculaire dunkwedstrijd!

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!