Antwan Scott en New Heroes uit elkaar

16 January 2017

De Bossche basketbalclub en de 24-jarige Amerikaan hebben besloten uit elkaar te gaan. Reden hiervoor is de discussie die is ontstaan omtrent de positie van Antwan Scott. Tijdens de evaluatie in de winterstop is besloten dat Scott niet optimaal rendeert op de point guard positie, maar beter tot zijn recht komt als shooting guard. Op basis hiervan is point guard Steve McWhorter aangetrokken.

Onvrede over positie 
"Scott heeft in een gesprek aangegeven zich hier niet in te kunnen vinden en zich uitsluitend te willen richten op de point guard positie", aldus Jos Frederiks. "En gisteren gaf zijn zaakwaarnemer aan dat hij weg wilde gaan."

Jammer
"Het is jammer dat het zo loopt, want ik ben ervan overtuigd dat deze positiewisseling zowel voor de ploeg als voor Scott het beste is", zegt Frederiks. "Ik had hem graag in combinatie met McWhorter zien spelen, maar als een speler hier zelf niet in mee wilt gaan houdt het op."

De komende weken zal coach van der Holst zijn werk voortzetten met het huidige team. De club ori├źnteert zich voor een mogelijke toevoeging aan het team.

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!