Jongens en meisjes van 8 t/m 18 jaar op 2 en 3 mei welkom in de Maaspoort

15 March 2016

SPM Shoeters Play Off Basketball Camp
Je vindt dat er nog flink gesleuteld kan worden aan je basketball-skills. Of je wilt daar op een eigentijdse, uitdagende manier kennis mee maken, onder leiding van trainers van naam?

Dan mag je het SPM Shoeters Play Off Basketball Camp in Den Bosch niet missen. Op maandag 2 en dinsdag 3 mei is de Maaspoorthal in Den Bosch twee dagen ‘the place to be’ om je spel te verbeteren. Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar, gaan aan de hand van de toptrainers Mario Bennes, Ralf Schilder, Paul van Asseldonk en Sander van der Holst hun basketbalvaardigheden naar een hoger plan brengen. Dat gebeurt in groepen, ingedeeld naar leeftijd, vaardigheid en positie in het veld, waarbij de trainingen onderverdeeld zijn in algemene skills en specialisaties. Met volop aandacht voor iedereen. Klasbak of net begonnen aan de lange weg naar de top? Iedereen komt volop aan bod in dit tweedaagse Camp.

Oud-internationals Sander van der Holst, hoofd van de SPM Basketball Academy, is een van de vier trainers die de talenten de weg gaat wijzen. De 45-voudig international en huidige coach van de succesvolle U16-ploeg van SPM Shoeters, verkeert in prima gezelschap.

Hij vindt dus Mario Bennes, ook oud-international, speler van onder meer Amsterdam en coach van een groot aantal jeugd- en seniorenteams. En gastheer van het eigen succesvolle talentencamp dat jaarlijks in de zomer in Amsterdam gehouden wordt.

De gelouterde jeugdopleiders Ralf Schilder en Paul van Asseldonk maken het kwartet ervaren camp-trainers compleet.

Kosten
In de Maaspoort is het woord op 2 en 3 mei dus aan jong basketbaltalent dat graag extra stappen op de basketballadder wil zetten. Voor een bedrag van 79,50 euro krijgt hij/zij dus twee dagen les van vier erkende talentenontwikkelaars. Maar krijgt hij/zij tevens een Basketball Unites Camp Basketball (ter waarde van 24,95 euro). Verder genieten de deelnemers op beide dagen een goed voorziene lunch en zijn er snacks, fruit en te drinken. Daarnaast ook nog eens twee vrijkaarten voor een halve finale Play Off thuiswedstrijd van SPM Shoeters’ topteam. Er van uitgaand dat de titelverdediger zich daarvoor plaatst.

Gebeurt dat niet dan is het kaartje geldig voor een thuiswedstrijd van de Shoeters in het volgende seizoen.

Feedback
Tijdens dit camp wordt er voor het eerst gewerkt met speciale video-software die ook gebruikt wordt door InnoSportLab ’s-Hertogenbosch en de nationale turnploegen om bewegingen en technieken te analyseren. Deze video-analyse wordt nu gebruikt om het schot te verbeteren en stelt de deelnemer in staat directe video-feedback te krijgen na het uitvoeren van het schot. In combinatie met de feedback van de coaches biedt die een garantie voor een technische verbetering van de schotactie.

Klassementen
Daarnaast worden er ook metingen verricht om de maximale sprongkracht vanuit verschillende beginposities – op een been, twee benen en uit stilstand – te meten. Deze metingen tellen ook mee in de camp-klassementen. Deze zijn er in diverse basketbaldisciplines, waaraan aantrekkelijke prijzen zijn verbonden. Onze partner Burned Basketball heeft op de tweede dag van het camp een stand in de Maaspoort, waar het nieuwste van het nieuwste op basketbalgebied te koop is: www.burnedbasketball.com

Tijden
Het camp begint op beide dagen ’s morgens om 9.00 uur en eindigt rond 17.15 uur. Voor de volledigheid zei gezegd dat de deelnemers en deelneemsters aan het camp thuis overnachten.

Meld je aan voor dit camp, maar doe dit snel. Want op is op!

Inschrijven doe je via http://goo.gl/forms/GftcesC0bI

Tot ziens op 2 en 3 mei in Den Bosch!

Deel deze pagina

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!