Basketballend Den Bosch kleurt oranje!

31 August 2015

Fandag op komst!
Het zal een vreemde gewaarwording zijn als op 26 september de jaarlijkse fandag plaatsvindt. Voor het eerst in 40 jaar kent de selectie van SPM Shoeters geen enkele Amerikaan. 10 Nederlanders en een Canadees met Servische roots dragen de verantwoordelijkheid om de titel te verdedigen. Het is coach Sam Jones die nog het laatste beetje Amerika vertegenwoordigt bij de landskampioen.

Nederlandse kern
Met onder andere Akerboom, de Pagter, Slagter en Wessels stond er al een stevige Nederlandse kern. Met het aantrekken van Williams en Lietmeijer van Landstede Zwolle en Bouwknecht van Donar Groningen is het Hollandse feest compleet. Dejan Kravic complementeert de selectie en is het resultaat van de zoektocht naar de nieuwe center.

Korner op bezoek in Den Bosch!
Traditiegetrouw opent de Bossche basketball trots het seizoen met een fandag. Een dag waarop de fansĀ  kennismaken met de nieuwe spelers, de kidsclub zich vermaakt met tal van basketbalspellen en een wedstrijd tegen een gelauwerde internationale tegenstander. Ditmaal komt Basketbal Braunschweig, dat gecoacht wordt door oud coach Korner, naar Den Bosch.

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!