Goedenavond, Akerboom hier. Spreek ik met Jessica?

06 October 2016

Het was een drukke avond voor het team gisteravond. Na een pittige training onder leiding van coach Sander van der Holst stond er nog iets speciaals op het programma. Captain Akerboom en de rest van het team pakten de telefoon op en sloegen aan het bellen. Iedere supporter die zijn of haar seizoenkaart nog niet had verlengd kon rekenen op een telefoontje. Ook nieuwe eigenaar Bob van Oosterhout droeg zijn steentje bij.

Callcenter de Maaspoort
In mum van tijd veranderde de Maaspoort Sports & Events in een heus callcenter. Na tal van leuke gesprekken werd er ook een mooie score opgemaakt. Tientallen supporters werden door het telefoontje toch over de drempel getrokken om ook dit jaar weer het hele seizoen achter de ploeg te staan. Anderen die om verschillende redenen geen seizoenkaart kunnen afnemen hebben toegezegd toch regelmatig wedstrijden te komen bezoeken.

Ook een seizoenkaart?
Het is nog steeds mogelijk om een seizoenkaart te bestellen en zeker te zijn van een plaats tijdens dit bijzondere seizoen. Kaarten zijn hier te bestellen. Via ons Facebook, Twitter en Instagram account kan een sfeerimpressie van de belactie bekeken worden.

#HeyaDenBosch

Deel deze pagina

next match
15 December 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!