Bouwknecht tot 2019 in Den Bosch

10 June 2017

Maarten Bouwknecht speelt de volgende seizoenen ook voor New Heroes Basketball. Het contract met de 22-jarige guard is opengebroken en met twee jaar verlengd. Hiermee is de eerste bouwsteen van het nieuwe team gelegd. Bouwknecht kwam in de zomer van 2015 over van Donar Groningen. Gedurende zijn eerste twee seizoenen in Den Bosch is hij uitgegroeid tot international.

Verheugd
Jos Frederiks laat weten verheugd te zijn met de verlenging. “Maarten is een talentvolle speler waar we nog veel van verwachten. Afgelopen seizoen kreeg hij al vaak de fans op de banken in de Maaspoort en ook zijn MVP u23 uitverkiezing in de Dutch Basketball League toont zijn talent.”

Zin om te bouwen
Bouwknecht is opgetogen over zijn nieuwe contract. “Ik ben erg blij dat ik met twee jaar heb mogen bijtekenen. Afgelopen week heb ik al kennisgemaakt met Silvano Poropat en kan niet wachten om met hem aan de slag te gaan. Ik heb enorm veel zin om te gaan bouwen aan een team dat vol voor de titel gaat.” Aldus de international.

Snel meer contractnieuws
Op de burelen van de Maaspoort wordt volop gewerkt aan het team voor het nieuwe seizoen. Jos Frederiks vertelt hierover: “Na afgelopen week het vastleggen van hoofdcoach Poropat en vandaag Bouwknecht, verwachten we de komende dagen nog een paar keer met goed nieuws te komen. We spreken momenteel met huidige én nieuwe spelers. Hierover snel meer.” 

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!