Burned nieuwe kledingsponsor SPM Shoeters Den Bosch

09 April 2016

De komende 3 seizoenen is Burned Sports kledingsponsor van de regerend landskampioen! Het in ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Groningen gevestigde bedrijf is geen onbekende in het basketbal. Zo is het ook verantwoordelijk voor de officiële merchandise van de Orange Lions en Donar Groningen.

Jan Willem Scheffers, bestuurslid operationele en commerciële zaken van de basketbalclub, is zeer te spreken over de op handen samenwerking: “Naast het feit dat we voor kwaliteit wilden gaan, is het ook zeker een pré geweest dat Burned Sports een van oorsprong Brabants bedrijf is en met een vestiging in 's Hertogenbosch ook nog eens zeer direct verbonden. De wijze waarop dit contract tot stand is gekomen geeft ons heel veel vertrouwen voor de toekomst”.

Naast het team, zullen ook de coaches, begeleiding en vrijwilligers vanaf volgend seizoen gehuld gaan in de nieuwe kleding.

De Bossche fans zullen meeprofiteren van de samenwerking. De club gaat in samenwerking met Burned Sports nieuwe merchandise aanbieden. Hierover wordt spoedig meer gecommuniceerd. Na het huidige seizoen worden de ontwerpen van de nieuwe outfits bekendgemaakt.

Deel deze pagina

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!