Busser Tuinprojecten stelt zichzelf voor

26 October 2017

‘Groei’ is het begrip dat misschien wel het meest de visies van NewHeroes.com en Busser Tuinprojecten aan elkaar verbindt. Natuurlijk, voor Busser Tuinprojecten is het van essentieel belang dat alles in de tuin groeit. Maar in de visie van Guus Busser is het van net zo’n groot belang dat zijn medewerkers groeien. Niet stilstaan, op je doel afgaan en de sprong in het diepe wagen. Wat dat betreft kan hij het wel vinden met Monty, de huisvogel van New Heroes.

Oprichting Busser Tuinprojecten
Die onbevangen en ambitieuze houding zat er al vroeg in. Vaak gecombineerd met sport, dat zat er namelijk ook al vroeg in. Thuis mocht veel, dus zonder pardon gingen de klinkers achter het huis eruit om later de oprit te verbreden (die basket boven de garage verdiende immers een virtuele driepuntslijn). De moestuin was in de winter steevast een professioneel super prestige parcours. En het gazon, tja, de kalklijnen ontbraken maar die 6-noppige ‘Adidas copa mundial’ vroegen behoorlijk wat van de ‘terreinknecht’. De groene vingers waren in die tijd nog vaak bedekt met zwart zand.

Waar staan we voor?
Busser Tuinprojecten is de afgelopen 10 jaar gestaag gegroeid. Het personeelsbestand telt nu 7 fulltime medewerkers. Een divers gezelschap; niet allemaal zijn ze begonnen met een hoveniers-diploma op zak. De diversiteit van het team is een kracht. Zo werkt er 2 dagen in de week een medewerker met een verstandelijke beperking mee. Dat hij perfect past in de heterogene groep is kenmerkend voor de sfeer die heerst. Bevlogen, maar met beide benen op en in de grond, werkt iedereen bij Busser mét elkaar aan mooie buitenruimtes.

De fit met New Heroes Basketball
Waarom New Heroes Basketbal heeft alles. Een dynamische sport, fair (iedereen verdedigt,  iedereen valt aan), waar hard werken snel wordt beloond (niks mooier dan een snelle break na een felle press) en een ieder kan uitblinken in zijn eigen kracht; de statige center onder de borden en de quicksilveren guard van amper 1 meter 80. Basketbal is een aantrekkelijke sport om naar te kijken. En kijken gebeurde sowieso al met regelmaat. De hoogtijdagen in de Vinkenkamp kwamen net iets te vroeg, maar uit eigen waarneming kan gezegd worden dat de foto’s van Jos Kuipers en Marcel Huybens in de businessclub een terecht eerbetoon zijn. Het zal daarom geen verrassing zijn dat Kees Akerboom de favoriete speler is van Busser Tuinprojecten. Vertrouwde gezichten hebben toch een streepje voor, zeker als ze zo’n lekker schot in huis hebben.

De kracht van Busser Tuinprojecten
We vertellen u graag waar we goed in zijn: het ontwerp en de aanleg van complete (bedrijfs)tuinen. Ook bestraten is een specialiteit. En met liefde plaatsen we schuttingen, leggen we vijvers aan of het perfecte gazon. En natuurlijk verzorgen we het complete onderhoud. Voor alle facetten van ons mooie vak mag u ons bellen, graag zelfs! Tot ziens in de Maaspoort, bij weer een mooie basketbalmiddag of -avond!

Deel deze pagina

tags

Business Club, Busser Tuinprojecten, 2017, voorstelronde

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!