Christmas Camp met topbezetting!

03 December 2015

Je vindt dat er nog flink gesleuteld kan worden aan je Basketball skills. Of je wilt daar op een eigentijdse, uitdagende manier kennis mee maken, onder leiding van trainers van naam? Dan mag je het Christmas Basketball Camp van de SPM Basketball Academy Den Bosch niet missen.

Op dinsdag 22 en woensdag 23 december is de Maaspoorthal in Den Bosch twee dagen ‘the place to be’ om je spel te verbeteren. Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar, gaan aan de hand van de toptrainers Hakim Salem, Ralf Schilder, Paul van Asseldonk en Sander van der Holst hun basketbalvaardigheden naar een hoger plan brengen.

Dat gebeurt in groepen, ingedeeld naar leeftijd, vaardigheid en positie in het veld, waarbij de trainingen onderverdeeld zijn in algemene skills en specialisatietrainingen. Met volop aandacht voor iedereen. Klasbak of net begonnen aan de lange weg naar de top? Iedereen komt volop aan bod in dit tweedaagse camp, dat voor de eerste keer gehouden wordt in Den Bosch.

Sander van der Holst, hoofd van de SPM Basketball Academy, is een van de vier trainers die de talenten de weg gaat wijzen. De 45-voudig international en huidige coach van de succesvolle U16-ploeg van SPM Shoeters, verkeert in prima gezelschap. Hij vindt dus Hakim Salem, ex-coach van de eredivisieteams ABC en Apollo Amsterdam en Gas Terra Flames Groningen en huidige assistent van bondscoach Remy de Wit van de nationale vrouwenploeg aan zijn zijde. De gelouterde jeugdopleiders Ralf Schilder en Paul van Asseldonk maken het kwartet ervaren camp-trainers compleet.

In de Maaspoort is het woord op 22 en 23 december dus aan jong basketbaltalent dat graag extra stappen op de basketballadder wil zetten. Voor een bedrag van 79,50 euro krijgt het twee dagen les van vier erkende talentenopleiders. Maar krijgt het tevens een Burned reversible campshirt (ter waarde van 25 euro). Op beide dagen een goed voorziene lunch, volop snacks, fruit en te drinken. Daarnaast ook nog eens twee vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van SPM Shoeters’ topteam. 

Tijdens het camp zijn er competities in diverse basketbaldisciplines, waaraan aantrekkelijke prijzen verbonden zijn. Verder heeft Burned een stand in de Maaspoort, waar het nieuwste van het nieuwste op basketbalgebied te koop is. www.burnedbasketball.com.

Het camp begint op beide dagen ’s morgens om 9.00 uur. En eindigt rond 17.15 uur. Voor de volledigheid zei gezegd dat de deelnemers en deelneemsters aan het camp thuis overnachten.

Meld je aan voor dit camp, maar doe dit snel. Want op is op!

Inschrijven doe je via; http://goo.gl/forms/h0s7ApnzCT 

Je krijgt in het weekend na je inschrijving een bevestiging voor je deelname aan het camp.

Zie je op 22 en 23 december in Den Bosch!

De camp-trainers

Hakim Salem, 38 jaar

Assistent-bondscoach van de nationale vrouwenploeg
Ex-Hoofd coach Lely, ABC Amsterdam, Apollo Amsterdam, GasTerra Flames Groningen
Ex assistent coach van ABC Amsterdam naast Hoofdcoach van Arik Shivek
Coach-Trainer op vele Camps en Clinics in Nederland

Ralf Schilder, 54 jaar

Ex-speler Attacus, JRC Boxtel, BC Eindhoven, Springfield,
Ex-coach PSV Almonte, Rayon Zuid NBB, Bladel, Con Brio, BAL Weert U14, SPM Shoeters U16 technisch coördinator Basketball Promotie Limburg, docent scholenprogramma’s
Speler Bladel, nationale veteranencompetitie

Sander van der Holst, 38 jaar

Hoofd SPM Basketball Academy Den Bosch, coach SPM Shoeters U16
Ex-speler Ricoh Astronauts Amsterdam, Hammers Zwolle, EiffelTowers Nijmegen &
Den Bosch
Ex-assistent coach SPM Shoeters Den Bosch naast Hoofdcoach Sam Jones

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!