Nieuwjaars basketball clinic van New Heroes

16 December 2016

Je vindt dat er nog flink gesleuteld kan worden aan je Basketball skills. Of je wilt daar op een eigentijdse, uitdagende manier kennis mee maken, onder leiding van trainers van naam? Dan mag je het Nieuw Jaars Camp van de New Heroes Basketball Academy niet missen.

Op dinsdag 3 en woensdag 4 januari is de Maaspoorthal in Den Bosch twee dagen ‘the place  to be’ om jouw spel te verbeteren. Jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar, gaan aan de hand van bondscoaches Peter van Noord, Mitchell Lieveld en Chris van Dinten en toptrainers Yvonne van Daal en Ralf Schilder, hun basketbalvaardigheden naar een hoger plan brengen.

Dat gebeurt in groepen, ingedeeld naar leeftijd, vaardigheid en positie in het veld, waarbij de trainingen onderverdeeld zijn in algemene skills en specialisatietrainingen. Met volop aandacht voor iedereen. Klasbak of net begonnen aan de lange weg naar de top? Iedereen komt volop aan bod in dit tweedaagse camp, dat voor de tweede keer gehouden wordt in Den Bosch.

Chris van Dinten is een van de trainers die de trainingen gaat verzorgen. De 118-voudig international en huidige Nederlands Team coach van jongens U16 is momenteel actief als coach van de U16-ploeg van New Heroes Basketball Academy. Hij is in goed gezelschap van de Bondscoach jongens U16 van Luxemburg, Peter van Noord. Deze 94-voudig international is na zijn carrière actief geweest o.a. als assistent bondscoach bij de heren en hoofdcoach bij diverse eredivisie clubs in binnen en buitenland.

Mitchell Lieveld is de derde bondscoach die aanwezig zal zijn. Hij is Nederlands Team coach van jongens U15 en tevens assistent coach bij het dames eredivisie team Lintex Binnenland.

De staff wordt gecomplementeerd door Yvonne van Daal en Ralf Schilder. Yvonne heeft na haar avontuur in de USA (Winthrop) nog als prof in Duitsland en Spanje gespeelt en zal zich tijdens deze clinic met name gaan bezig houden met de “skills” van de meiden.  Ralf Schilder is een zeer ervaren jeugdcoach en een van de beste clinician en opleider van Nederland.

In de Maaspoort is het woord op 3 en 4 januari dus aan jong basketbaltalent dat graag extra stappen op de basketballadder wil zetten. Voor een bedrag van 82,50 euro krijgt het twee dagen les van 3 bondscoaches en 2 erkende talentenopleiders. Maar krijgt het tevens een Burned reversible campshirt. Op beide dagen een goed voorziene lunch, volop snacks, fruit en te drinken. Daarnaast ook nog eens twee vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van het New Heroes topteam.

Tijdens het camp zijn er competities in diverse basketbaldisciplines, waaraan aantrekkelijke prijzen verbonden zijn.

Het camp begint op beide dagen ’s morgens om 9.00 uur. En eindigt rond 17.00 uur. Voor de volledigheid zei gezegd dat de deelnemers en deelneemsters aan het camp thuis overnachten.

Meld je aan voor dit camp, maar doe dit snel. Want op is op!

Inschrijven doe je via; http://goo.gl/forms/Y8mcbCL22jL119dk2 

Zie je op 3 en 4 januari in Den Bosch!

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!