Clinic SPM Basketball Academy 19 februari

13 February 2015

Op de donderdag na carnaval biedt de SPM Basketball Academy Den Bosch de jeugd volgens de traditie de kans kennis te maken met basketbal als heerlijke doe-sport of - als die kennis al aanwezig is - haar daarin verder te bekwamen. In de twee zalen van sporthal De Hazelaar in Rosmalen worden dan twaalf stations uitgezet waar op alle denkbare elementen van basketbal op een speelse manier geoefend wordt. De trainers en topspelers van de hoog aangeslagen jeugdopleiding van SPM Shoeters, die in de afgelopen jaren met fiks wat nationale titels bekroond werd, wijzen de jonge deelnemers daarbij de weg.

De clinic die op donderdag 19 februari van 12.00 tot 16.30 uur van De Hazelaar voor even weer een heuse basketbaltempel maakt, biedt jongens en meisjes in de leeftijd van zeven tot en met 20 jaar de kans het ware basketbalgevoel op te doen. Dan wel hun inmiddels ontwikkelde talenten aan een breder publiek te tonen. Aan bijvoorbeeld de trainers van de Basketball Academy, altijd op zoek naar jong talent voor hun teams. Deelname aan de clinic staat dus open voor inmiddels geschoolde spelers en speelsters, maar ook voor heuse beginners.

Inschrijven
Meedoen aan de clinic kost €12,50, te voldoen bij binnenkomst van De Hazelaar. Wil je deelnemen, meld je dan aan op het mailadres spmba@outlook.comHet inschrijfformulier vind je hier.

Belangrijk
Vul het formulier in en je bent op 19 februari vanaf 11.45 uur welkom in De Hazelaar.
Heb je zelf een basketbal? Breng die mee. We verwachten je in sporttenue: shirt, broek, zaalsportschoenen. De organisatie zorgt voor een drankje en een versnapering. Tevens krijgt iedere deelnemer twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van SPM Shoeters Den Bosch.

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!