New Heroes & CuHaBo samen op de culinaire toer

10 January 2019

CuHaBo Catering heeft de samenwerking met New Heroes Basketbal uitgebreid en verlengd tot medio 2021. De Bossche recordkampioen en het Bossche cateringbedrijf zijn al sinds 2012 jaar aan elkaar verbonden. CuHaBo draagt nu trots de titel “Official Catering Partner” van New Heroes Basketball.

Vertrouwen
“Wij als club hebben 'hospitality' hoog in het vaandel staan; hoe kan het ook anders hier in Den Bosch? Onze commerciële familie groeit gestaag en rondom wedstrijden en andere evenementen hoort daar een culinaire kwaliteitsbasis bij. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de selectie beschikt over kwalitatieve voeding. Rondom trainingen en wedstrijden, maar ook thuis. Middels onder andere collectieve maaltijden, kook-clinics en voedingspakketten bij uitwedstrijden heeft CuHaBo laten zien hier een geweldige invulling aan te kunnen geven”, aldus Commercieel Manager Jenny van Herpen.

Samen op het hoogste niveau presteren
Over het verlengen van de samenwerking vertelt Karel Boonzaaijer, eigenaar van CuHaBo: “Passie voor pure kwaliteit loopt als een rode draad door Cuhabo catering. Dit geldt niet alleen voor het verzorgen van catering maar ook voor de samenwerking met onze partners zoals New Heroes Basketball.  We werken al sinds 2012 heel prettig met de club en samen presteren we op het hoogste niveau.”

Over CuHaBo
CuHaBo Catering uit Den Bosch staat voor passie voor koken, puur eerlijk en ambachtelijk en is een samenspel van Karel Boonzaaijer en Ronald Kerklaan. Zij zijn al jaren actief in de catering met het verzorgen van diners, evenementen catering, catering op locatie, kookclinics en catering op maat.

Deel deze pagina

Stay in touch with us!