De eerste belofte van het seizoen is al waargemaakt!

12 October 2016

Zo gezegd, zo gedaan. Toen Arthur van den Heuvel zijn voice-mail terug luisterde, hoorde hij een bekende stem. “Met Bob van Oosterhout, zou jij mij terug willen bellen?’’. Uiteraard deed Arthur dit en kreeg meteen de nieuwe eigenaar van Shooters Den Bosch aan de lijn. Bob vertelde over de speciale belactie die samen met de spelers is opgezet en dat hij uiteraard Arthur graag op de tribune ziet komend seizoen.
Door dit gesprek werd Arthur overtuigd om niet één, maar zelfs twee seizoenskaarten te nemen! Een voor hemzelf en een voor zijn partner.

Uiteraard was Arthur aanwezig bij de seizoensopener tegen Donar Groningen, waar een verassing op hem wachtte. Bob had beloofd om de eerste fan die via de actie zou verlengen een fles champagne te geven.
Zo geschiedde. Na het tweede kwart kreeg Arthur met een lach op zijn gezicht de fles champagne overhandigd, zoals beloofd.

De marathon van Shooters Den Bosch is begonnen, de eerste belofte is waargemaakt, laten wij er nu met z’n allen er een zo mooi mogelijk seizoen van gaan maken!

Deel deze pagina

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!