De eerste reacties!

06 August 2015

De eerste reactie van Coach Jones en technisch directeur Frederiks op de Europese loting.

Sam Jones

Really excited about our next European adventure. We are playing teams we haven't seen in the maaspoort yet, so think that should be exciting for the fans. Again it's a tough pool with the Austrian Champions and a playoff team in a very fanatic Slovenian league. We are already familiar with the French leagues level after playing against Dijon 2 seasons ago. All in all its another great challenge for our guys and our organization and we are looking forward to it for sure.

Jos Frederiks
Op het oog lijkt het een poule met mogelijkheden en van een minder niveau dan we de afgelopen jaren gewend zijn. Met Chalon uit de sterke Franse competitie heb je meteen de favoriet te pakken en ook Zlatorog Lasko uit Slovenië, een echt basketballand, moeten we niet onderschatten. Het zal wederom pittig worden om een ronde verder te komen, maar ik zie zeker kansen!

SV The Titans

Supportersvereniging The Titans plaatst op hun Facebook pagina informatie over onze tegenstanders. Met het belangrijkste: de reistijd van Den Bosch naar Slovenië, Frankrijk en Oostenrijk!

Elan Chalon
Elan Chalon werd afgelopen seizoen in de Sterke Franse Pro A 8e in het Reguliere Seizoen, en werd in de Kwartfinale uitgeschakeld door Finalist Strasbourg. In het seizoen 2011-12 draaide de Franse een waar topseizoen, hierin behaalde het voor de 1e en enigste keer het Landskampioenschap binnen en won het tevens beide Nationale Bekers. Als slagroom op de taart bereikte ze ook nog de Finale van de EuroChallenge.

Chalon-sur-Saône ligt op ruim 6 uur rijden van Den Bosch, en is daarmee de makkelijkste uitwedstrijd om te bereiken in deze Europacup Ronde

UBC Magnofit Güssing Knights

UBC Magnofit Güssing Knights werd afgelopen seizoen Kampioen van de Oostenrijkse Basketball Bundesliga, dit was het 2e kampioenschap op rij, onder coach Matthias Zollner. Tevens won de ploeg uit het Burgenland de Oostenrijkse Beker. Afgelopen seizoen bereikte het net als SPM Shoeters de 2e Ronde van de EuroChallenge.

Gussing ligt in het Oostenrijkse Burgenland en licht hiermee op +/- 10,5 uur rijden van Den Bosch.

KK Zlatorog Lasko
Informatie verschijnt hier nadat deze door SV The Titans is geplaatst.

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!