De ideale fit tussen NewHeroes.com en New Heroes Basketball

22 September 2017

Op 1 november 2016 werd bekendgemaakt dat NewHeroes.com zich verbond aan de Bossche basketballclub door in te stappen als hoofdsponsor voor een termijn van 3 jaar. Voor ons als club was de fit tussen de online trainingsspecialist en de club direct zichtbaar.

Samen groeien
NewHeroes.com is opgericht in 2016 en is als bedrijf snel gegroeid. De Bossche basketballclub komt van ver na een zware (financiële) zomer. Beide partijen hebben de ambitie om op termijn uit te groeien naar een sterke speler in de Nederlandse maar zeker ook in de Europese markt!

Geschiedenis en toekomst
New Heroes Basketball heeft in het verleden vele prijzen gewonnen en is de recordkampioen van Nederland met 16 titels. Het Bossche basketball heeft vele legendes voortgebracht en de tijd is nu rijp om te gaan bouwen aan een nieuw tijdperk en het voortbrengen van nieuwe helden. De naam ‘New Heroes’ past daar natuurlijk perfect bij.

Roots
De club is opgericht in 1952, speelt haar wedstrijden al jaren in de Maaspoort en heeft hier vele (Europese) successen gevierd. Basketball in Den Bosch is niet meer weg te denken! NewHeroes.com heeft zich gevestigd in Den Bosch en wil vanuit haar vestiging ook de wereld veroveren.

Training
Basketball is meer dan alleen basketballen. Het gaat naast de fysieke kant ook om de psychologische kant. Hoe kunnen spelers zich door ontwikkelen op en naast het veld? Daar biedt NewHeroes.com ook een tool voor. Via een online platform kunnen alle spelers en coaches trainingen volgen en worden zij gecoacht op het behalen van hun doelen.

Wil je meer weten over onze trotse hoofdsponsor? Check dan NewHeroes.com!

Deel deze pagina

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Welke reis pak jij aan?

Basketball Banner

Start nu!

Stay in touch with us!