Pim de Vries tekent bij

20 June 2017

Pim de Vries speelt ook volgend jaar voor New Heroes en heeft reeds een optie voor het seizoen ’18-’19. De uit Oss afkomstige forward maakt zich op voor zijn 6e seizoen in de hoofdmacht van de topclub. Ook doorliep hij vanaf 2009 alle jeugdselecties die de Bossche opleiding kent. Ondanks zijn jonge leeftijd was De Vries al betrokken bij het veroveren van de landstitel, twee Super Cups en de beker. Ook mocht hij voor het Nederlands team uitkomen tijdens vier Europese Kampioenschappen voor de respectievelijke jeugdselecties.  

Vertrouwen is groot
“Ik heb besloten om bij te tekenen aangezien het vertrouwen van de club in mij groot is. De gesprekken met Silvano Poropat heb ik als zeer prettig ervaren en ik herken mijzelf in zijn speelstijl. Onder deze coach verwacht ik grote stappen te maken als speler.” Vertelt De Vries bevlogen wanneer hij naar zijn besluit gevraagd wordt. Ook voegt hij toe: “Ik maak graag onderdeel uit van het ‘winning team’ dat New Heroes ieder seizoen hoort te zijn. Komend jaar strijden wij gegarandeerd om de titel.”

Opleiden loont 
Jos Frederiks is content over het aanblijven van de zelf opgeleide speler: “Pim is het perfecte voorbeeld dat opleiden loont. Hij doorliep al onze jeugdselecties en wist zich vroeg bij de hoofdmacht te melden. Komend jaar verwachten we van hem de volgende stap in zijn ontwikkeling. Binnen het spel van Poropat past het 22-jarige talent naadloos en naar verwachting gaat hij een belangrijke rol binnen het team vervullen.”

De selectie van Silvano Poropat bestaat inmiddels uit 6 Nederlandse spelers. Eerder werden Bouwknecht, Akerboom, Wessels, Oudendag en Van den Elzen vastgelegd.

 

 

 

 

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!