Een verjaardag om nooit meer te vergeten!

13 December 2016

Toen we op vier december de overwinning boekten op Forward Lease Rotterdam, was dat voor Yara Biesheuvel om meer redenen een extra feestelijke gebeurtenis. Yara, een van onze grootste fans, vierde namelijk haar 13e verjaardag!


Basketball feestje
Toen zij een paar weken daarvoor hoorde dat haar feestje op dezelfde dag als de wedstrijd gepland was, kon ze maar één oplossing bedenken. Yara wilde koste wat het kost de wedstrijd bijwonen, dus het feestje werd verzet.

Samen met Biesheuvel Techniek en btshop.nl
Toen wij dit verhaal hoorden en ook nog eens bleek dat Yara haar achternaam toevalligerwijs deelt met prominente sponsor Biesheuvel, was een plan snel gemaakt. Samen met Biesheuvel Techniek en dochterbedrijf btshop.nl ontstond het idee om Yara als eerste New Heroes fan hét nieuwe shirt te overhandigen. Een mooier cadeau is haast niet te bedenken. 

Als eerst hét shirt!
Voor aanvang van de wedstrijd kreeg een stralende Yara het shirt overhandigd door Saskia Vink van btshop.nl en onze eigen power forward Frerik Adriaans! Met rugnummer 13 kan zij voortaan elke wedstrijd in de New Heroes kleuren bijwonen. Na de wedstrijd mocht Yara ook nog op de foto met het hele team. 

Benieuwd hoe Yara het shirt prominent op haar kamer heeft gehangen? Check Instagram!

Binnenkort kan elke fan over een officieel New Heroes wedstrijdshirt beschikken. Begin 2017 zal de verkoop starten, zodat binnen de kortste keren de gehele Maaspoort rood kleurt! 

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!