Eerste editie groot succes!

29 June 2017

De eerste editie van de Van Wijnen Basketballdagen zit erop! Maar liefst 75 kinderen uit Den Bosch en omstreken kwamen naar de Maaspoort voor een professionele training van Stefan Wessels en Pim de Vries. 

Trainen als een prof 
Vanaf 13:30 uur arriveerden de eerste enthousiaste kinderen om direct trots hun nieuwe Van Wijnen Basketballdagen shirt aan te trekken. Stefan Wessels en Pim de Vries leerden de kinderen alle skills om uit te groeien tot een topbasketballer. De kinderen dribbelden en passten naar hartelust en genoten tussendoor van een gezond stukfruit en een flesje water.

"Heel erg leuk om de kinderen aan het werk te zien. Ik kan er van genieten als ik zie dat de ze zo veel lol hebben." Aldus Stefan Wessels. Na de vele oefeningen, handtekeningen en selfies werd de dag afgesloten met een spannend partijspel.

Moe en voldaan ontvingen de kinderen extra verrassingen een officiele oorkonde én een vrijkaartje voor een wedstrijd van hun helden.

Promotie van de sport

De kinderen hebben zichtbaar genoten. Een zeer geslaagde eerste editie, zo vindt ook Stefan Wessels: "Deze dag was een reclame voor de sport en het is mooi om dat samen met onze maatschappelijk wijkpartner Van Wijnen te verzorgen. Ik hoop dat we zo veel mogelijk kinderen aan het basketballen krijgen."

Van Wijnen Basketballdagen editie twee

Na dit enorme succes zal er eind juli de volgende editie van de Van Wijnen Basketballdagen plaatsvinden. Houd onze social media en de website in de gaten voor meer informatie over editie twee! 

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!