Eerste wedstrijd van 2016 tegen Apollo Amsterdam

04 January 2016

Door Bryant Abath

SPM Shoeters zal in 2016 aftrappen tegen Apollo Amsterdam. Komende zaterdag zal de wedstrijd plaatsvinden in de Amsterdamse Apollohal.

Apollo is het nieuwe jaar goed begonnen. De ploeg won reeds in het bekertoernooi in Groningen door Donar te verslaan. In de laatste seconden werd de zege veilig gesteld. Nikki Hulzebos speelde één van zijn sterkste wedstrijden in zijn carrière. Hij ging in Martiniplaza los met 23 punten en 11 rebounds. Daarnaast is Max van Schaik teruggekeerd van een blessure. Bij Apollo ook minder goed nieuws; Gerald Robinson is naar het Duitse Cuxhaven vertrokken waar hij een contract kreeg aangeboden.

SPM Shoeters heeft met de komende wedstrijd kans om dichterbij Leiden en Zwolle te komen. Laatste wedstrijden van 2015, tegen Donar en Leiden, werden gewonnen waardoor SPM nog op volle koers is richting een gunstige ranking in de play-offs. Met acht gewonnen wedstrijden en vier nederlagen staat de Bossche ploeg derde in de competitie. Eerder werd thuis ruim gewonnen van Apollo met 82-54, waarin het collectief geheel van SPM het team naar de eindstreep sleepte.

Beide teams zijn gebrand op een overwinning. Apollo wil graag de play-offs halen en heeft thuis al Zwolle en Donar weten te verrassen. Voor SPM is het belangrijk de eerste plek in zicht te houden.

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!