Teddy Bear Toss: Elk kind een glimlach

20 January 2018

Wie zit er achter de actie "Elk kind een glimlach"?
De organisatie is opgericht door 3 zussen. De drijfveer voor deze organisatie is ontstaan nadat de 3 zussen een weeshuis in Marokko, Nador hebben bezocht. Ze zagen zoveel kinderen die een moeilijke jeugd tegenmoed zullen gaan en wilden hen koste wat het kost een glimlach bezorgen.

De kinderen leven in een omgeving waarin ze weinig ‘’nieuwe’’ dingen zien. Een speeltje, rammelaar of nieuwe kleding zit er niet vaak in. Dus besloten de drie een inzamelingsactie te beginnen om zo veel mogelijk kleding, hulpmiddelen, verzorgingsproducten en natuurlijk speelgoed in te zamelen. Deze actie heeft ongeveer 1,5 jaar geduurd en is succesvol afgesloten!

Teddy Bear Toss ondersteunt "Elk kind een glimlach" 
De actie heet ‘’ Elk kind een glimlach’’. Dit keer is er bewust gekozen om dichter bij huis te blijven, de drie zussen gaan zich namelijk richten op kansarme kinderen in Nederland. Ze zijn zich er van bewust dat hulp ook dichter bij huis nodig is. Ook in Nederland zijn er kinderen die niet voorzien kunnen worden met een speelgoed pakketje. Ook hen willen ze een glimlach bezorgen en ons doel is om zoveel mogelijk pakketjes samen te stellen! Hier hebben ze natuurlijk hulp bij nodig.

De pakketjes zullen onder andere gevuld worden met een knuffel. De knuffels zullen gedoneerd worden door een samenwerking met New Heroes Basketball en supportersvereniging the Titans.

Hoe gaat de Teddy Bear Toss?
Tijdens de wedstrijd van New Heroes tegen Zorg en Zekerheid Leiden vindt de Teddy Bear Toss plaats. Voorafgaand verzamelt elke fan zoveel mogelijk knuffels die hij of zij wilt doneren aan het goede doel. Na de eerste score van de thuisploeg mag je jouw knuffel(s) proberen zo ver mogelijk op het veld te gooien. Een regen van teddyberen ontstaat wat een mooi beeld geeft. De knuffels worden ingezameld en vervolgens overhandigd aan de 3 zussen.

Een voorbeeld van de actie zie je hier. Tot morgen!

 

Deel deze pagina

tags

Teddy Bear Toss, Zorg en Zekerheid Leiden, competitie, 2018

next match
23 March 2019 @ 19:30
vs

Stay in touch with us!