GWS De Schoonmaker stelt zichzelf voor

16 November 2017

GWS de Schoonmaker
GWS dé schoonmaker geeft schoonmaak een gezicht. Als familiebedrijf sinds 1984 weet GWS uit ervaring dat schoonmaak draait om de juiste mensen op de juiste werkplek. GWS dé schoonmaker is een regionaal, betrokken en duurzaam schoonmaakbedrijf, waarbij plezierig werken belangrijk is. Wij zijn van betekenis zijn voor onze medewerkers, relaties en omgeving.

New Heroes Basketball
Wij zijn in de tijd van EiffelTowers benaderd om mee te kijken naar het verder uitbreiden van de businessclub. Vanaf die tijd altijd betrokken geweest bij de businessclub. Daarnaast is het veruit de gezelligste businessclub van ’s-Hertogenbosch.

Duurzame relaties
Voor een bedrijf zijn slecht 2 zaken belangrijk. Gemak en toegevoegde waarde. GWS dé schoonmaker maakt dit voor haar relaties gemakkelijk. Wij hebben verstand van zaken en ze hoeven niets meer te doen. Dit betaalt zich terug in duurzame relaties.

"Wij bieden mensen een kans"

Daarnaast bieden wij mensen een kans. Wij hebben inmiddels ruim 200 mensen vanuit de bijstand aan het werk. Dit betekent dat wij voor onze relaties hun social return invullen.

Benader ons voor
Natuurlijk voor schoonmaak, glasbewassing en ook voor expertise over social return, duurzaamheid. Daarnaast voor het gebruik van ons netwerk. Wij verbinden partijen in de regio.

Onze favoriete speler is…
Keshun Sherrill, klein van stuk, snel, enorm atletisch vermogen, heeft een winnaarsmentaliteit en zorgt dat er iets gebeurd. Eigenlijk hetzelfde als mijn broer Gert-Jan en ik.

Deel deze pagina

tags

business club, GWS de Schoonmaker, 2017

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!