Het slotakkoord nadert!

02 March 2018

Het slotakkoord nadert!
Vanaf zaterdag gaat de laatste fase van deze competitie in. New Heroes start deze reeks met een uitwedstrijd tegen BAL Weert. Het worden drukke weken voor de mannen van Poropat, temeer omdat er binnen een tijdsbestek van  1 week ook nog de halve finale van de beker gepland staat.

BAL Weert (3-17)
Veel lof, weinig punten. Het seizoen van BAL in een notedop. Met 3 gewonnen wedstrijden heeft BAL dit lopende seizoen nog niet echt loon naar werken gekregen. Prima wedstrijden tegen Landstede en ZZ Leiden kon men niet niet over de streep trekken waar dat misschien wel terecht geweest zou zijn. De jonkies uit het zuiden van het land laten in ieder geval zien dat ze elke wedstrijd vol overgave ingaan en zich niet door de grote namen aan de kant laten zetten. Het is te hopen voor coach Radenko Varagic dat men in de resterende wedstrijden toch nog wat punten kan sprokkelen.

New Heroes Den Bosch (17-4)
Bij New Heroes is Anthony Marshall weer volledig inzetbaar en zal ook Kevin Bleeker binnen korte tijd zijn rentree weer maken op het veld. Daarmee is de ploeg van coach Poropat weer compleet en kan men de laatste fase van dit seizoen aanvangen. Te beginnen tegen BAL Weert aanstaande zaterdag. In tegenstelling tot het schema van het seizoen tot nu toe, zal deze fase een stuk drukker worden voor New Heroes. Mede daarom is het prettig dat de ploeg compleet is in deze beslissende fase.

Deel deze pagina

tags

Voorbeschouwing, Weert, New Heroes, 2018

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!