Livestream van topniveau voor New Heroes Basketball

22 February 2018

New Heroes Basketball is een driejarig partnership aangegaan met Mediatak sports & entertainment en YourSide inzake de productie van zowel de livestream als een te ontwikkelen ‘club tv’. De recordkampioen is met deze partners in staat om fans een livestream van topniveau te bieden en gedurende de week in meerdere video-formats te voorzien.

In het huidige seizoen heeft de livestream reeds een boost gekregen met onder andere een professioneel regieteam, nieuwe graphics, vaste commentatoren, slow motion shots en zelfs camera’s in de baskets.

Enorm tevreden
Namens New Heroes licht Bob van Oosterhout het partnership toe: “Samen met Mediatak sports & entertainment en YourSide maken we gigantische stappen in onze ‘marathon'. Het is de ambitie om alles rondom New Heroes Basketball op topniveau te krijgen en wanneer ik nu naar onze livestream kijk stemt mij dat enorm tevreden. Ook voor onze sponsors is dit een prachtige ontwikkeling. We kunnen ze nu een extra platform bieden waarop ze zich uitstekend kunnen profileren. De komende maanden gaan we samen met deze twee mooie Bossche bedrijven nog flink verrassen.”


Bouwen aan ‘club tv’

Koen van Ostaden, directeur Mediatak sports & entertainment, spreekt enthousiast over de samenwerking: “Samen met Yourside bouwen we aan club tv voor New Heroes Basketball. We zijn begonnen met het creëren van een ondergrens voor de livestream. Alles om de fan dichter bij de club te brengen. De komende tijd pakken we door met o.a. wekelijkse formats en unieke beelden van achter de schermen. Stap voor stap gaan we zo de huidige achterban als nooit tevoren bedienen en nieuwe fans aanboren voor deze mooie sport.”


Beleving overbrengen

Als directeur van YourSide was Harm van Houten al betrokken tijdens de succesjaren van voorloper EiffelTowers. “Toen ik de vraag kreeg om weer betrokken te zijn bij Nederlands mooiste club hoefde ik geen twee keer na te denken. Met onze internet- en streamingdiensten werken we naadloos samen met Mediatak sports & entertainment om voor Nederlandse begrippen ongekende producties te maken. We willen niet alleen de wedstrijd, maar echt de beleving van de sport overbrengen. We zijn nog lang niet uit-geïnnoveerd”, vertelt van Houten.

New -Heroes -Basketball -Tekenmoment 10[1]
Van links naar rechts: Harm van Houten, Bob van Oosterhout en Koen van Ostaden

Deel deze pagina

next match
23 March 2019 @ 19:30
vs

Stay in touch with us!