Martin Glas sponsor van Brabantse topsport

28 November 2017

Glasbedrijf Martin Glas is al jaren een belangrijke sponsor van Brabantse topsport. Het Eindhovense bedrijf ondersteunt FC Oss, New Heroes Basketball, FC Eindhoven, Oberliga kampioenen ijshockey Tilburg Trappers en natuurlijk PSV!

Bij PSV bevindt zich in het Philips Stadion de Martin Glas Corner, één van de meest bijzondere en de grootste skybox van het stadion. Deze bijzondere locatie was de locatie voor een bijzondere fotoshoot. Alle teams die door Martin Glas gesponsord worden waren uitgenodigd om een teamfoto te komen maken op deze geweldige locatie. Uiteraard maakten we ook een foto met alle teams tegelijk:

20170917_Martin Glas -ALLE TEAMS

Wil jij een exemplaar van deze unieke poster winnen? Vind de Facebookpagina van Martin Glas leuk en kijk er regelmatig voor acties: facebook.com/teammartinglas

Brabantse topsport
Door het ondersteunen van de Brabantse sport wil Martin Glas iets terugdoen voor de regio waar haar wortels liggen, Brabant dus. “De keuze voor deze 5 clubs is een bewuste,” aldus directeur Toon van Moorsel die samen met Marcel Janssen de directie vormt van Martin Glas. “In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we ervoor gekozen om de Brabantse topsport structureel te ondersteunen en daar ook financieel een serieuze bijdrage aan te leveren. Door ons te verbinden aan de mooiste en beste sportclubs en helden in Noord-Brabant laten we niet alleen zien dat we trots zijn op onze regio. Het helpt ons ook om in contact te komen met de zakelijke netwerken rondom deze clubs. Wij voelen ons thuis in de sport, net als veel andere ondernemers. En daardoor ontstaan er steeds weer nieuwe zakelijke kansen.”

Marcel Janssen vult aan; “Natuurlijk konden wij het niet laten om zelf ook even met deze sporthelden op de foto te gaan! Die foto komt in de Martin Glas Corner en natuurlijk bij ons op kantoor.”

Bron: http://www.martinglas.nl/martin-glas-sponsor-brabantse-topsport/

Deel deze pagina

tags

Martin Glas, Business Club, 2017

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!