Max van Schaik tekent contract

17 October 2018

Max van Schaik (2.08m) heeft een contract getekend dat hem voor de periode van minimaal één maand verbindt aan New Heroes Basketball. De power forward met ruime ervaring in de Dutch Basketball League (Apollo Amsterdam, GasTerra Flames, Den Helder Kings) geeft de selectie, na het uitvallen van Stefan Wessels, hiermee een directe impuls in deze drukke weken. Wanneer de samenwerking van beide zijden bevalt wordt een contract tot het einde van het seizoen overeengekomen.

Altijd oog voor versterking
Coach Ivica Skelin is tevreden met de aanwinst: “Met de blessure van Stefan Wessels én het drukke programma van de komende weken moet je als topclub altijd oog hebben voor versterking. Wanneer vervolgens een speler met het profiel van Max beschikbaar is, moet je daarop handelen. Met zijn kennis van de competitie, ervaring, lengte én goede driepuntschot zal hij de komende tijd zeker van waarde zijn. Er wacht ons een lang en belangrijk seizoen dus we kijken ook zeker verder dan deze periode.”

Gretig
Gevraagd naar zijn try-out contract vertelt de power forward: “Ik ben gretig mij de komende weken te bewijzen. Ik ken de competitie en zal ervoor zorgen dat ik er meteen sta. Het stemt mij trots dat ik mij bij een topclub als New Heroes Basketball mag bewijzen en zal er alles aan doen om het niet bij één maand te laten...”

Deel deze pagina

next match
20 April 2019 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!