New Heroes Basketball is op zoek naar nieuwe helden!

16 November 2016

Elk seizoen weer krijgt New Heroes ontzettend veel hulp van een grote groep vrijwilligers. Deze zijn mede-verantwoordelijk dat wij van elke thuiswedstrijd weer een spektakel kunnen maken. Binnen deze vrijwilligers groep is er plaats voor versterking. Lijkt het jou leuk om een vrijwilliger van de club te worden en de club te helpen?  Lees dan verder op welk gebied wij personen zoeken.

Voorafgaand aan een wedstrijd zal jouw voornaamste taak zijn om mee te helpen met het opbouwen van de zaal en het ontvangen van de fans. Na het laatste fluitsingaal zal jij samen met de andere vrijwilligers het veld weer opruimen. Denk hierbij aan: opbouw en afbouw van de boarding, banners, vlaggen, jurytafel, spelers stoelen en toegangscontrole bij de ingang van de zaal. Tevens houd jij toezicht voor- en tijdens de wedstrijden. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 (jong)volwassen vrijwilligers, omdat sommige klussen redelijk fysiek inspannend kunnen zijn.

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger wat voor New Heroes te betekenen of wil je meer informatie? Reageer dan naar vrijwilligers@newheroesbasketball.com of bel met Bert van Woesik 06-466 25 381

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!