New Heroes en CM slaan handen ineen

15 September 2017

Samen met CM zet New Heroes nog meer in op databasemarketing. Gisteren, 14 september 2017, hebben Bob van Oosterhout (Eigenaar New Heroes Basketball) en René Kaijim (Market Manager Sports bij CM) een samenwerking beklonken waar elke New Heroes fan van gaat profiteren. De recordkampioen gaat samen met o.a. CM forse stappen zetten op het gebied van databasemarketing en fanbeleving zodat het online en offline een nog groter feest wordt om wedstrijden te bezoeken.

Blij met partner van kaliber CM 
Bob van Oosterhout licht de samenwerking als volgt toe: “Het is geen geheim dat wij met New Heroes de absolute top nastreven. Dit kunnen wij niet alleen en daarom zijn wij ontzettend blij met een partner van het kaliber van CM. Ze hebben hun sporen op het gebied van betaaldiensten en mobile services meer dan verdiend. CM maakt het team van online-partners compleet. Samen met ook GX Software, Happy Data en Have a Nice Day hebben we een geavanceerde digitale marketingstrategie ontwikkeld die toonaangevend in Nederland zal zijn.”

Case om sportwereld mee te verrassen
Ook René Kaijim kijkt uit naar de samenwerking: “We volgen de nieuw ingeslagen weg van New Heroes al een poos en zien duidelijk potentie. We zijn dan ook erg verheugd ons 'official ticketing partner' van New Heroes Basketball te mogen noemen. Vanaf dag één gaan we bouwen aan een case waarmee we de sportwereld gaan verrassen. Het stemt ons goed om onderdeel van de New Heroes familie te zijn.”

Sinds 1999 verbindt CM meer dan 25.000 bedrijven met mensen via mobile messaging, voiceberichten, mobiele betalingen en apps. CM’s missie is om bedrijven om via de mobiele applicaties deel uit te laten maken van het leven van mensen.

Deel deze pagina

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!