NewHeroes.com stelt zichzelf voor

05 December 2017

New Heroes – online trainingen
New Heroes biedt op Netflix-achtige wijze meer dan 70 online trainingen op het gebied van leidinggeven, persoonlijke kracht en communicatie. NewHeroes.com is opgericht door Jan Schouten, grondlegger van Schouten & Nelissen. Kwaliteit staat als vanzelfsprekend voorop. Maar liefst 22 experts bieden de input voor de inmiddels ruim 70 online ‘leerreizen’. Een zelfgekozen mentor zorgt voor interactie en kritische feedback: dat maakt de trainingen extra leerzaam. Als werkgever heb je constant inzicht in vooruitgang en groei van jouw medewerkers.

Trotse hoofdsponsor
Begin dit jaar werd New Heroes officieel internationaal gelanceerd. Naast een succesvolle lancering via resellers in Polen, België en Australië, biedt New Heroes haar Engelstalige platform nu ook aan in China. Hiermee hopen wij de club het goede voorbeeld te geven om de Europese (basketball) top te gaan betreden. Iedere thuiswedstrijd zijn wij aanwezig om onze helden aan te moedigen #GoNewHeroes!

In onze introductievideo neemt sales held Chantal van Lanen jullie mee in ons ‘’stadion’’ en vertelt CEO Jorn van Wijk waarvoor je ons kan benaderen.

Ohja… over wie onze favoriete speler is, daar zijn we nog niet helemaal over uit.

Meer info? www.newheroes.com

Deel deze pagina

tags

business club, NewHeroes.com, 2017

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!