New Heroes vindt buitencategorie floorleader in Anthony Marshall

11 August 2017

De Nederlandse recordkampioen heeft in Anthony Marshall haar point-guard gevonden. De 1.91m lange Amerikaan, die power, ervaring & leiderschap combineert, is de vierde buitenlandse aanwinst van hoofdcoach Silvano Poropat.

Bewezen in Europa
Marshall genoot zijn opleiding bij de University of Nevada in Las Vegas. In zijn laatste jaar scoorde hij per wedstrijd gemiddeld 10,4 punten, verzorgde 6 assists en pakte tevens 4,1 rebounds. Op de Europese velden maakte de 26-jarige speler indruk in Oekraïne, Israël en België. Overal wist hij met veelzijdige scores, fysiek spel en talloze assists zijn stempel te drukken.

On-Nederlands goede aanwinst
Jos Frederiks is uitgelaten over de point-guard. “We volgen Marshall al jaren en zien hem echt als een ‘high profile’ speler. Normaliter is een speler van dergelijk kaliber niet haalbaar voor een Nederlandse club. Doordat hij afgelopen seizoen onfortuinlijk buitenspel heeft gestaan met een flinke knieblessure kwamen we deze zomer weer in beeld. Met de toekomstvisie van New Heroes en de aanwezigheid van hoofdcoach Poropat hebben we hem kunnen overtuigen voor Den Bosch te kiezen. Ondanks dat de medische rapporten positief zijn, gaan we hem zelf ook volledig doorlichten. Zo weten we 100% zeker dat Marshall kan gaan schitteren in de Maaspoort.”

Wedstrijden en harten van fans winnen
Gevraagd naar zijn keuze is de 26-jarige Amerikaan uitgesproken: “Ik ben enorm gebrand mijzelf opnieuw in Europa te bewijzen en ben dankbaar voor het vertrouwen. Vanaf de allereerste dag ga ik er alles aan doen om zo veel mogelijk wedstrijden en harten van fans te winnen. Dit wordt ons jaar!”

Het team van hoofdcoach Poropat bestaat naast Marshall uit de volgende spelers: Carey, Sherrill, Miklusak, Akerboom, Wessels, Oudendag, Bouwknecht, Bleeker, De Vries en Van den Elzen.

 NH Marshall Bekendmaking 1200x 628

 

 

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!