New Heroes wint en gaat door naar halve finale

18 April 2017

Na de overwinning op Forward Lease Rotterdam afgelopen donderdag in de eigen Maaspoort hadden de mannen van coach Sander van der Holst de kans om op een beslissende 2-0 te komen in de best-of-three serie tegen Rotterdam.

 

Sterk Begin

Het is Stefan Wessels die de eerste punten voor New Heroes op het bord zet. Na zes minuten spelen is de stand 12-12 waarna New Heroes uitloopt naar een 16-24 eindstand van het eerste kwart. Het tweede kwart zorgt voor spektakel door dunks van Mitchell en Mays. New Heroes scoort 11 punten en Rotterdam 13 waardoor de stand met rust 29-35 in het voordeel van New Heroes is.

 

Double-double

In het derde kwart begint Forward Lease Rotterdam sterk. Het is Marshall die onder andere twee driepunters raak schiet. Op zijn beurt laat Charles Mitchell met zes punten zien hoe sterk hij is onder het bord. Door onder meer scores van Balentine en Bouwknecht leidt New Heroes ook na het derde kwart: 46-60. In de eerste paar minuten van het vierde kwart neemt New Heroes de maximale voorsprong in de wedstrijd (48-70). Forward Lease Rotterdam zet nog aan met een 11-0 run en komt terug tot een stand van 59-70 maar verder laat New Heroes  het niet komen. Door onder ander een mooie double-double van Mitchell (16 punten, 15 rebounds) en de twee vrije worpen van Balentine komt de 65-79 eindstand op het scorebord.

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!