Next up: Den Helder Suns!

07 March 2018

En de volgende wedstrijd staat alweer op het programma! Den Helder Suns komt vanavond op bezoek in de Maaspoort. Misschien een mooie gelegenheid voor de ploeg van coach Poropat om de hectische wedstrijd en dito slotfase van afgelopen dinsdag even van zich af te spelen.

Den Helder Suns  (4-17)
De nieuwkomer dit seizoen heeft ondertussen de laatste plaats op de ranglijst over gedaan aan BAL Weert. Het verschil met de laatste play off plaats (nu Apollo Amsterdam) is maar 4 punten, dus met wat geluk zou Den Helder zomaar op plek 6 terecht kunnen komen. De ploeg zal er dan ook alles aan doen om waar dan ook punten te sprokkelen om dat te bewerkstelligen.  Topscorer bij Den Helder Suns is de sterk spelende Lavonte Dority, gevolgd door de man met de mooiste naam in de DBL (na het vertrek van Craig Osaikhwuwuomwan), Quinterian McConico.  Opvallend is ook de progressie van het jonge talent Boyd van der Vuurst

New Heroes Den Bosch (15-4)
De wedstrijd tegen Den Helder Suns kan je alleen maar verliezen. De punten zijn broodnodig nu en men zal alles op alles moeten zetten om ook, met alle respect, tegen de onderste ploegen de punten binnen te halen. Verlies is dodelijk voor de tweede plaats nu ZZ Leiden weer vertrouwen getankt heeft afgelopen dinsdag. Een wedstrijd met vele gezichte waar al veel over gesproken is en die misschien nog wel een staartje gaat krijgen.  New Heroes zal in de Maaspoort zeker het debacle van afgelopen dinsdag weg willen spelen en met Kees Akerboom in een prima vorm kunnen we uitkijken naar een mooie westrijd.

Aanvang wedstrijd is 20.00 uur in de Maaspoort. Be there!

Deel deze pagina

tags

Voorbeschouwing, New Heroes, Den Helder Suns, 2018

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!