Zondagavond wedstrijd in Weert

08 December 2018

Na de thuiswedstrijd tegen Apollo Amsterdam staat 3 dagen later alweer de volgende wedstrijd op de planning. Op zondagavond treed New Heroes in een uitwedstrijd aan tegen BAL in sporthal Boshoven te Weert. De ploeg van Radenko Varagic bungelt op het moment op de laatste plaats in de Dutch Basketball League.

BAL Weert (2-10)
Na de leegloop afgelopen zomer en het moeizame begin in deze competitie zal BAL toch gaan proberen om de komende wedstrijd de punten bij elkaar te krijgen. In de laatste thuiswedstrtijd afgelopen donderdag, tegen Aris Leeuwarden behaalde BAL hun 2e overwinning van dit seizoen. Tony Washington tekende voor 17 punten en 18 rebounds. De andere overwinning voor BAL kwam tot stand tegen Apollo Amsterdam, de ploeg die afgelopen donderdag verloor van New Heroes en zo in de strijd om de laatste plaats met BAL voorlopig aan het kortste eind trekt.

New Heroes Basketball Den Bosch (8-2)
New Heroes trok de goede lijn van de afgelopen weken ook tegen Apollo door. Met name de terugkeer van Wessels (9P, 4RB) en Williams (10P, 8RB) zal de Bossche fan deugd gedaan hebben. Ondanks de stroeve start in het 1ste kwart werd het daarna toch een redelijk makkelijke overwinning voor New Heroes, dat Steven Cook voor een paar weken naar de USA zag vertrekken om verder te werken aan zijn herstel. Opvallend in de laatste wedstrijd waren de 5 driepunters van Sherrill in de eerste 2 minuten van het 2e kwart. Skelin liet in deze wedstrijd alle 10 de op het wedstrijdformulier genoemde spelers minuten maken zodat de rotatie voor de ploeg de komende tijden weer redelijk op peil is.

Aanvang wedstrijd zondag in Sporthal Boshoven is 18.00 uur.

Deel deze pagina

tags

2018, voorbeschouwing, BAL Weert

Stay in touch with us!