OTTO Work Force helpt New Heroes Basketball Europa in!

26 June 2018

Heuglijk nieuws vandaag voor de Bossche recordkampioen basketball. Met steun van trouwe sponsor OTTO Work Force, grootste Europese internationale arbeidsbemiddelaar, maakt New Heroes bekend dat de club komend seizoen uitkomt in de FIBA Europe Cup. De selectie van Silvano Poropat zal zich via een voorronde moeten kwalificeren voor de groepsfase.

Nieuwe stap in wederopbouw
Bob van Oosterhout spreekt enthousiast over deze nieuwe stap in de wederopbouw van de club: “Al tijdens onze eerste persconferentie hebben Jos Frederiks en ik er geen geheim van gemaakt dat we óók Europees terug willen keren. Dat OTTO Work Force met Frank van Gool dusdanig in onze organisatie gelooft en dit mogelijk maakt is een groot compliment. Met ons sportieve én commerciële team gaan we ervoor zorgen dat deze investering ook zakelijk zijn vruchten gaat afwerpen.”

Europese kans
Gevraagd naar zijn reactie vertelt Frank van Gool (CEO OTTO Work Force) het volgende: “We zijn als een van de eerste sponsors bij de club ingestapt toen Bob zijn nek uitstak om het Bossche basketball nieuw leven in te blazen. Inmiddels zien we een volwassen organisatie opbloeien en genieten mijn mensen en ikzelf regelmatig van de avondjes in de Maaspoort. Ons bedrijf is Europees enorm actief en nu de kans zich voordoet om ons met New Heroes Basketball ons buiten de landsgrenzen meer te profileren, pakken wij die mogelijkheid met twee handen aan.”

Oude tijden herleven
Met dit Europese avontuur herleven oude tijden in Den Bosch. Menig supporter denkt met warme gevoelens terug aan de memorabele clashes tegen topclubs als Real Madrid, Bologna en Maccabi Tel-Aviv. In de meer recente geschiedenis was het de selectie van huidig Cleveland Cavaliers coach Sam Jones die in Bossche dienst wist te overwinteren in dezelfde FIBA Europe Cup.

Kolkende Maaspoort
“Wij steken als club hiermee onze nek uit voor supporters en sponsors, want Europees basketball hoort in de Maaspoort. Ik spreek in grote mate de verwachting uit dat fans ons tijdens deze wedstrijden massaal komen steunen”, licht Bob van Oosterhout tot slot toe.

Over OTTO Work Force
OTTO Work Force is marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling en gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen. Het bureau is voortdurend op zoek naar nieuwe concepten om de belangen van hun klanten en medewerkers op het gebied van flexibel werken optimaal te dienen. OTTO Work Force onderneemt vanuit het hart en doen altijd een stapje meer. Ruim 22.000 flexmedewerkers werken via OTTO Work Force voornamelijk in Nederland, Duitsland en Polen. In West- Centraal- en Midden-Europa heeft OTTO in totaal 45 kantoren. www.ottoworkforce.com

Deel deze pagina

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!