New Heroes versterkt zich met Oudendag

15 June 2017

New Heroes versterkt zich met Nick Oudendag. De 2.10m lange center tekent een contract voor twee seizoenen. Oudendag speelde afgelopen seizoen voor Landstede Zwolle en daarvoor bij onder andere:

  • Antwerpen Giants (Bel)
  • Zwevezele (Bel)
  • ETB Wohnboau Baskets (Dui)
  • Aurore de Vitre (Fra)

De speler met 27 interlands achter zijn naam is de eerste nieuwe aanwinst sinds de aanstelling van hoofdcoach Silvano Poropat. Eerder werden de contracten van Akerboom, Bouwknecht en Wessels verlengd.

'Warrior'
Jos Frederiks is uitermate te spreken over de versterking: “Oudendag is in alles een ‘warrior’. Hij weet wat er gevraagd wordt om wedstrijden te winnen; een karaktertrek die we graag aan het nieuwe team toevoegen. Met zijn 2.10m is hij een enorme ‘presence in the bucket’ zoals de Amerikanen dat mooi zeggen.”

Basis voor titels
Gevraagd naar zijn reden om voor New Heroes te kiezen is Oudendag uitgesproken: “Ik ben al een poos onder de indruk van de organisatie die Bob van Oosterhout en Jos Frederiks aan het bouwen zijn. Mijn gevoel zegt dat hier de basis wordt gelegd om titels te veroveren en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik kan niet wachten om vanaf dag één te strijden voor het kampioenschap en de beker!”

 

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!