Personato stelt zichzelf voor

09 November 2017

Wij zijn Personato
Personato assisteert bedrijven bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van hun personeel op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Wij bieden een breed en specialistisch aanbod. Wij gaan voor u op zoek naar goede werknemers die op jaarbasis tussen € 20.000,- tot € 75.000,- verdienen. Dat doen we met een grote groep enthousiaste mensen. Vakmensen met een sterke persoonlijkheid en ambitie in hun eigen specialisme.

Ondanks deze diversiteit delen we een aantal diepe overtuigingen. Dat bindt ons en maakt dat we ons werk zo goed mogelijk doen. In principe zijn we door heel Nederland actief. Maar onze focus ligt op Zuid-Nederland. Binnen de provincies Limburg, Brabant en Gelderland hebben we, naast een goede naam en reputatie, door de jaren heen een zeer groot en gevarieerd kandidatenbestand opgebouwd.

Personato

Meet the team: v.l.n.r. Inge de Fost, Luuk van Dieten, Bart Westerlaken

New Heroes Basketball
Wij vinden in sport onze uitlaatklep om onze visie ook buiten werktijd te boosten. Binnen (top)sport wordt er altijd naar een doel gewerkt, wat vergelijkbaar is met de werkzaamheden die wij verrichten als recruiters. Wij vinden employer branding van toegevoegde waarde voor organisaties, New Heroes laat zien toonaangevend te zijn op dit gebied in Nederland door de benadering en de beleving van sport. Daarnaast moet het proces, wat vergelijkbaar is met een training richting de match, goed zijn ingericht om uiteindelijk het gewenste doel te bereiken. New Heroes wil kampioen worden van Nederland, wij willen onze partners voorzien van de beste professionals.

"Recruitment is een vak, ons vak."

Specialist in
Met 65 vakidioten verdeeld over 14 specialismen zijn wij geen generalist, maar specialist op het gebied van recruitment. Het clubgevoel en de binding die wij allemaal hebben met New Heroes, hebben wij bij Personato ook in huis door onze thuisbasis in Venray. Door deze thuisbasis zijn wij in de gelegenheid om snel te schakelen en wij houden van korte lijnen. Net als Anthony Marshall afgelopen zaterdag tegen Rotterdam zijn wij topscorer in het Zuiden op het gebied van recruitment.

Wij maken graag kennis
Zoals gezegd kunnen wij helpen bij de instroom van gekwalificeerde professionals. Wat wij echter net zo belangrijk vinden is het verhaal achter jullie als businessclub leden van New Heroes. Wij komen graag eens langs om kennis te maken!

Onze favoriete speler is…
Keshun Sherrill! Wij vinden het gaaf om te zien hoe hoog hij kan springen. Hij is ‘klein’ van stuk, maar weet dit ruimschoots te compenseren door zijn snelheid, sprongkracht en atletisch vermogen. Daar gaan we nog veel van zien in de Maaspoort en daarbuiten!

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!