Van Wijnen komt met fantastische prijs

18 May 2017

Een nieuwe prijs voor het Bossche Basket Bingo dankzij van Wijnen Rosmalen! 

Van Wijnen Rosmalen, Maatschappelijk Wijkpartner van New Heroes heeft nu wel een heel erg mooie prijs voor het Bossche Basket Bingo! Ga samen met familie of vrienden een lang weekend genieten in een vrijstaande 4-persoons villa in vakantiepark De Waufsberg in Limburg.
(* 3 overnachtingen in een vrijstaande 4-persoons villa Comfort. Geldig van september 2017 tot en met april 2018)

Scoor dus nu je seizoenkaart en maak kans op een lang weekend genieten in Limburg of één van de andere gegarandeerde prijzen!

Een grenzeloos vakantiegevoel in De Waufsberg

Landal GreenParks heeft in het hart van het Limburgse heuvelland een nieuw vakantiepark geopend: de Waufsberg. Van Wijnen Recreatiebouw, dé specialist in het ontwikkelen en bouwen van vakantiewoningen en recreatiebungalows en partner van Landal GreenParks, heeft dit prachtige, groene park in Noorbeek gerealiseerd.

Van Wijnen Rosmalen Maatschappelijk Wijkpartner New Heroes 

Basketball recordkampioen New Heroes en Van Wijnen Rosmalen zijn dit jaar een bijzondere samenwerking gestart. Komende zomer trekken we samen de Bossche wijken in om de jeugd in beweging te krijgen en hen kennis te laten maken met basketball. Sport is een krachtig middel om de sociale cohesie in de wijken te bevorderen en een gezonder leefklimaat te creëren.

In ruim 100 jaar is Van Wijnen uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en beheer. We zijn geen doorsnee bouwbedrijf. We voelen ons betrokken bij de maatschappij en dragen actief bij aan het verbeteren van de leefomgeving van onze regio. 

Foto gemaakt door: Ron Arnoldussen - www.fotografie360.nl

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!