Return Of The Legends!

22 March 2019

Op 6 april a.s. vormt de Maaspoort het decor voor een grootse reünie. Het is dit jaar namelijk exact 40 jaar geleden dat EBBC in Porec de Europacup Finale speelde. Spelers, coaches, andere betrokkenen zullen in de spotlights worden gezet, voor zover de gewrichten dat toelaten een balletje gooien en natuurlijk mooie herinneringen ophalen. En nog meer dan dat!

Om het gehele 'Nashua-oevre' te eren, trekken we dit initiatief nog breder en worden alle Legends uit die periode, evenals gewaardeerde opponenten en oud-internationals, uitgenodigd om aan te sluiten. Daarnaast zijn basketballfans uit binnen én buiten Den Bosch van harte welkom!

De dag is gedoopt tot ‘Return Of The Legends!’ en organiseren we in een nauwe samenwerking met niemand minder dan Jan Dekker.

Belangrijkste informatie

Datum: 6 april
Seizoenkaarthouders: Gratis toegang
Overige fans: toegang door hier kopen van kaartje voor game vs. Apollo A'dam (zelfde avond)
Start: 16:15u gaan de deuren van de Maaspoort open 


Helden uit het verleden
Wie kent ze niet? Al Faber, The Kropman, Dan Cramer, Buff Kirkland, het zijn zomaar wat namen die de revue passeren als deze periode ter sprake komt. Natuurlijk mogen we in deze Rinus de Jong niet vergeten. De godfather van het Bossche Basketball was, omdat er geen sponsor was, degene die persoonlijk alle lasten droeg. Nu hebben we de kans om deze helden nogmaals in het zonnetje te zetten.

Voor oud-spelers én fans
En natuurlijk kan dat niet zonder de fans van het heden en verleden. De Maaspoort moet gevuld worden met fans van alle leeftijden. Fans die de halve finale in de Vinkenkamp tegen Bologna hebben beleefd, fans die naar Porec waren afgereisd, maar ook de fans die de afgelopen thuiswedstrijden de Maaspoort bevolkt hebben. Het zal een feest worden voor iedereen. Niet alleen zullen we de helden van weleer eren, er staat in de avond ook nog een mooie basketballwedstrijd op het programma tegen Apollo Amsterdam.

Programma
Het voorlopige programma. Houd onze social media en mailings in de gaten voor updates!

Programma ROTL Definitief (2)

Kaarten
Toegang tot ‘Return Of The Legends!’ heb je al door een ticket voor de wedstrijd van diezelfde avond vs. Apollo Amsterdam te kopen. Dat doe je hier! Heb je al een seizoenkaart? Dan hoef je geen losse ticket te kopen en ben je dus zeker welkom! 

Vragen en ideeën 
Heb je vragen en/of ideeën? Neem gerust contact op via info@newheroesbasketball.com.

Deel deze pagina

Stay in touch with us!