Sanidirect verlengt samenwerking!

05 April 2019

Sponsor van het eerste uur Sanidirect verlengt samenwerking voor 2,5 seizoen in een mooie constructie met De Mandenmakers Groep.

Mooie successen
Bob van Oosterhout is erg te spreken over de verlengde samenwerking:
"Sanidirect is vanaf het begin betrokken bij de wederopbouw van de club. De afgelopen jaren hebben we gezamenlijk mooie successen geboekt. Denk hierbij aan naamsbekendheid, merkvoorkeur én ook zeker in klinkende munt via aantoonbaar additionele omzet. Dat de nu nog vier merken uit het huis van De Mandemakers Groep aansluiten is een mooi compliment. Ik kijk uit naar het vervolg van de samenwerking met deze prachtmerken!"

Gezamelijke ondersteuning
Jan-Willem Vos, Directeur Sanidirect ’s-Hertogenbosch:
"New Heroes mag de komende 3 jaar rekenen op de steun van een aantal nieuwe sponsoren, namelijk: Sanidirect, KeukenConcurrent, Keukenkampioen, Brugman en Montel. Deze formules, allemaal gevestigd op de Bossche Woonboulevard, hebben gezamenlijk besloten om de club te gaan ondersteunen! 

Dit is echt een mooi staaltje van samen de krachten bundelen. De merken profiteren van de regionale aantrekkingskracht van de basketbalclub. Samen met het grote aantal fans uit de regio gaan ze  New Heroes wekelijks toejuichen richting de winst. De landelijke basketbalcompetitie brengt bovendien extra exposure mogelijkheden voor deze landelijke formules met zich mee. Het mes snijdt dus aan beide kanten! 
De merken zijn daarom zeer verheugd om de komende jaren aan New Heroes verbonden te zijn."

Deel deze pagina

Stay in touch with us!