Tweede Amerikaanse aanwinst voor New Heroes

16 July 2017

All-time leading scorer van Augusta Jaguars tekent in Den Bosch

Keshun Sherrill is de tweede Amerikaanse aanwinst voor New HeroesDe 22-jarige point- en shooting guard, afkomstig van Augusta University, beschikt op jonge leeftijd al over een imposant trackrecord.

  • All-time leading scorer (2.333 punten)
  • Conference freshman of the year
  • 3x First team All-Conference
  • 2x Augusta University player of the year
  • 2x All American Conference team
  • Conference player of the year
  • Augusta University retired Keshun Sherrill’s No. 10

Atletische scorer 

Sherrill staat bekend om zijn scorend vermogen en atletische skills. In zijn laatste seizoen voor de Jaguars wist hij gemiddeld maar liefst 23 punten per wedstrijd te scoren. Met zijn felle driveen atletische dunks was hij in Augusta al snel een publiekslieveling. Ook bouwde hij de reputatie op om er in belangrijke wedstrijden altijd te staan. 

Lust voor het oog 

Jos Frederiks is trots op het contracteren van Keshun SherrillKeshun is een combo guard, dat wil zeggen dat hij zowel op de 1 als de 2 positie kan spelen. Daarnaast beschikt hij over een geweldig schot en is hij een scorer pur-sang. Met zijn 1.75m is hij klein van stuk, maar door zijn snelheid, enorm atletisch vermogen en winnaarsmentaliteit gaat hij ongetwijfeld zorgen voor spektakel in de Maaspoort.", aldus Jos Frederiks.

Klaar om te entertainen! 

De nieuweling spreekt vol bravoure over zijn transfer. Sherrill: “Ik heb de verhalen over de sfeer in Den Bosch gehoord en kan niet wachten er zelf te mogen spelen! Om voor New Heroes mijn debuut in Europa te maken is eervol en ik ga ervoor zorgen dat de fans mij nooit zullen vergeten.”

Sherrill is na Miklusak de tweede Amerikaan voor het team van hoofdcoach Poropat. Eerder werden Akerboom, Wessels, Oudendag, Bouwknecht, Bleeker, De Vries en Van den Elzen, gecontracteerd.

 

 

 

Deel deze pagina

next match
20 April 2019 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!