Slagter verlaat Den Bosch

08 July 2016

Vertrek Arvin
Arvin Slagter vertrekt na twee jaar in Bossche dienst. De guard tekent een éénjarige verbintenis in Groningen bij Donar. Hiermee keert de international terug bij de club waar hij vandaan kwam voordat hij zich bij SPM Shoeters aansloot. Het contract van Slagter liep na afgelopen seizoen af.

In twee jaar tijd veroverde Slagter alle prijzen die er in Nederland te verdelen zijn. Super Cup, beker en landstitel werden mede met zijn hulp veroverd. Ook wist hij in het seizoen van 2014-2015 met het team Europees te overwinteren.

Namens de hele club wensen we Arvin het beste en zullen we hem in het nieuwe seizoen warm verwelkomen in de Maaspoort Sports & Events!

Situatie club
De club verwacht eind volgende week uitsluitsel te kunnen geven over de huidige financiële situatie. We betreuren dat we dit nog niet eerder hebben kunnen doen. Op het moment dat er naar buiten getreden wordt moet dat ook met de juiste informatie zijn. Met zowel crediteuren als de fiscus is intensief contact en de geluiden zijn positief. Alle steun die we de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen hebben zeker hieraan bijgedragen. Hiervoor is onze dank alvast groot.

Deel deze pagina

next match
18 November 2018 @ 14:30
vs

Stay in touch with us!