Speciale editie Van Wijnen Basketballdagen

01 September 2017

Train met coach Poropat en de selectie tijdens de speciale editie van de Van Wijnen Basketballdagen! Op woensdag 13 september organiseren maatschappelijk wijkpartner Van Wijnen en New Heroes Basketball de speciale editie van de Van Wijnen Basketballdagen. Na de eerste twee succesvolle Van Wijnen Basketballdagen wordt de derde editie extra groots aangepakt.

Kids persconferentie

Voor alle kids van 6 tot en met 16 jaar zal van 15u tot 17u30 in de Maaspoort een mooie middag worden georganiseerd waar zij de kans krijgen te trainen met hoofdcoach Silvano Poropat en de gehele selectie van New Heroes.

Naast de training krijg je ook de kans de spelers te ontmoeten, en hen de hemd van het lijf te vragen tijdens de kids persconferentie. Na een middag hard werken heb jij een officiële basketball oorkonde verdiend!  

Aanmelden 

Dus wil jij graag een keer een professionele basketballtraining volgen, of heb je altijd al de selectie van New Heroes willen ontmoeten? Heb jij altijd al die ene vraag aan je favoriete speler willen stellen? Schrijf je dan nu gratis in via info@newheroesbasketball.com en kom woensdag 13 september naar de Maaspoort voor de Van Wijnen Basketballdag! 

Van %20Wijnen %20Basketballdagen %20-%20editie %203%20-%20Poster %20A2%20%28VB%29

Deel deze pagina

next match
14 November 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!