SPELEN OP DONDERDAG IS EEN INVESTERING IN DE TOEKOMST.

02 March 2016

Alle FEB-clubs hebben er belang bij dat we op donderdagavond op televisie komen. Voor sponsoren zijn tv-minuten van groot belang. Voor de toekomstige ontwikkelingen in het Nederlandse basketball zijn deze televisie-uitzendingen noodzakelijk, namelijk promotie en aandacht voor onze basketballsport.

Aan de andere kant zijn wedstrijden op zaterdag of zondag beter bezocht dan doordeweeks. Vooralsnog gaan wij als clubs mee in het faciliteren van de televisie-uitzendingen van Ziggo Sport.

Het speelschema van de tweede seizoenshelft is flink op de schop gegaan. Donderdagavond is het vaste uitzendtijdstip van Ziggo Sport van Nederlandse basketball op het gratis sportkanaal . Sommige eredivisieclubs spelen het liefst op een doordeweekse avond. Andere clubs hebben zaterdagavond of zondagmiddag als voorkeurstijdstip. Toch ontkomen we er niet aan om concessies te doen. We weten dat er op donderdagavond minder jeugd komt en sommige supporters sporten dan zelf, helaas zullen we enkele supporters moeten teleurstellen.

We beschouwen het verplaatsen van de wedstrijden als een investering in onze sport.

We verwachten dat iedereen begrip heeft voor ons standpunt.

 

Bestuur SPM Shoeters Den Bosch

------

Bekijk hier het aangepaste wedstrijdschema!

Deel deze pagina

next match
20 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!