SPM Shoeters bereikt bekerfinale

17 March 2015

SPM Shoeters heeft zich geplaatst voor de finale van de NBB Beker. Uit de eerste halve finalewedstrijd tegen Landstede Zwolle werd een voorsprong meegenomen van drie punten en daar kwam nog een 81-66 overwinning bovenop.

Zwolle is lastig in het begin en SPM komt moeilijk tot scoren, maar vanaf 10-10 is SPM los. Het eerste kwart wordt afgesloten bij 18-10 en die voorsprong is de basis voor een geruststellende voorsprong die heel de wedstrijd op het bord blijft. Halverwege lijkt er al weinig meer fout te kunnen gaan: 44-29.

In het derde kwart probeert Zwolle het via driepunters en is via Valentijn Lietmeijer een paar keer succesvol, maar als SPM even de verdediging aandraait is de marge weer comfortabel. Uiteindelijk weet Landstede het kwart wel met een punt verschil te winnen. Zwolle geeft in het vierde kwart niet op, maar weet er geen echte eindspurt uit te krijgen. Dus staat SPM op zondag 29 maart (15.30 uur) in de finale tegen huidig bekerhouder Groningen. Leden van supportersvereniging The Titans kunnen een kaart bestellen door een mail te sturen naar svthetitans@gmail.com, maar je kunt ook rechtstreeks bestellen via deze link: http://www.basketball.nl/competitie/nbb-bekercompetitie-2015/kaartverkoop

Keyfacts
Denson 19 pts, 8 reb
De Pagter 16 pts, 7 reb
Akerboom 14 pts, 5 reb
Curry 12 pts, 5 ast, 3 stl

Deel deze pagina

next match
17 October 2018 @ 20:00
vs

Stay in touch with us!